Varför TFT?

Jag heter Sari Autio och jag valde att utbilda mig till TFT-pedagog för att metoden är så fantastisk och verkligen fungerar. Det är jag själv ett levande bevis på. Att en så enkel metod kan göra så stor skillnad är nästan ofattbart.

Jag möter också dagligen klienter som mår bättre av TFT-behandling. Här är några uttalanden från nöjda klienter:

"Kan inte förstå att det gick så snabbt och lätt att bli av med min spindelfobi."

"Jag tyckte mycket om den här metoden. Jag har mått dåligt länge på grund av min sjukdom. Nu har jag fått en annan syn på mig själv och min omgivning."

"Jag har vaknat varje natt med en fruktansvärd ångest. Jag kände mig alltid orolig för något eller någon. Nu är jag lugnare och nattångesten är helt borta."

"Efter fem behandlingar släppte min depression och livet kom tillbaka."

Själv har jag också gått på behandling och blivit av med min flygrädsla bland annat.

När man genomgått en eller flera behandlingar kan det öppna nya vägar i livet. 

Behandlingen kan ge dig ett inre lugn som ger dig möjligheten att känna efter vad det är du vill med ditt liv. Eller att vara harmonisk nog att emellanåt kunna sitta ner och "bara vara". Att "bara vara" är underskattat som återhämtningsmetod för kropp och hjärna. När vi är stressade, deprimerade och mår dåligt finns inte lugnet och ron till den återhämtningen. Det är därför vi får problem med sömnen och gärna tar till alkohol, tabletter eller droger för att orka med.

Vare sig om du trivs eller inte med det du arbetar med, relationen du är i, dina hobbies eller dina vänner, kan behandlingen också ge dig styrka att klara av uppbrott eller att fördjupa dina relationer.

När du behandlat bort de jobbiga känslor inom dig som är ett hinder för ett liv i frihet, kommer du få en djupare självkännedom. Därmed kommer du också få ett rikare liv, baserat på de val du själv gör.