Cambridge viktprogram

Som en del i ett välmående kan det vara skönt att ha en kropp som man känner sig bekväm i. Många gånger beror en kraftig viktuppgång på ångest och/eller depression. Man äter för att hålla ångesten stången eller kanske har medicin påverkat vikten negativt. Det kan vara svårt att gå ner i vikt och många gånger ger man upp för att det är en långsam process och man kanske inte har orken eller viljan att börja träna ännu.

Då kan Cambridge viktprodukter vara till hjälp. Antingen för att få en kickstart i sin viktnedgång eller för en långsiktigare planering.

Cambridgeprodukterna hjälper dig att balansera ditt näringsintag då varje portion innehåller en tredjedel av dagsbehovet. Du kan alltså tryggt byta ut en eller flera av måltiderna och ändå få i dig den näring du behöver.

Välkommen att kontakta mig för rådgivning om vikt, kost och motion. Cambridge produkterna finns i många härliga smaker och jag har själv testat dem med mycket goda resultat.

Du når mig säkrast måndag-torsdag mellan 12:30-17:30, ring eller SMS:a. Övriga tider, lämna ett meddelande så ringer jag tillbaka så fort jag kan. 0727-33 33 91

Läs mer på: http://www.cambridgeviktprogram.se/